pon, 11. studenog '19 u 02:11
A gledajući na budućnost, ne želim davati nadu

, ali imam tri ideje bar za daljnju konzervaciju i buđenje interesa (prve dvije relativno realne):
1. Možda bi se tih 19 HTML fileova s postovima mogli uploadati na MCS tako da se ne mora skidati i gledati samo s kompjutera nego i odmah online u browseru?
2. Orionov poziv ljudima da pročitaju nešto od EA postova me potaknuo da razmislim kako to učiniti feasible i u životu brzog tempa u kojem više nema apsurdno puno slobodnog vremena

: što mislite kada bismo pozvali (ne znam kako, ali zajedničkim snagama bismo mogli probati) sve nekadašnje članove EA-a da odaberu 3 posta za koja smatraju da su ih najbolje napisali, i onda to postavimo kao best of kompilaciju EA-a? To bi bio entry point koji bi mogao dovesti do daljnjeg čitanja, a - tko zna - možda i oživjeti plamen za PBeM-anje? (Na SW podforumu FanFiction.neta i dalje ima dosta RP-anja.) Ok, ok, Hawkeye, znam, povlačim ovo zadnje pitanje.
3. Još luđa ideja: urediti sve postove u književni stil, spojiti ih u konvencionalna poglavlja (uz naznaku autora za svako poglavlje) i izdati knjigu?